Karen Devriese | Freelance fotografie | info@kadv.be | +32 (0)473 36 15 27

Getuigenissen

Saskia :: Beauty shoot

Oh my god Karen, echt prachtig. Die in het gouden Guess kleedje vind ik echt zalig mooi. Net een foto voor in de folder van Guess. Was dat maar waar zeg :) Echt hartelijk bedankt uit de grond van mijn hartje.. Ik droom al van meer shoots! hehe. Kan uren naar die foto’s blijven kijken. Je doet je werk echt super! Ik vroeg foto’s, je gaf ze net hoe ik ze wou!!!!! Echt zalig Karen!!!!!! Krijg er niet genoeg van, mijn vriend vind ze echt knap, mooi! BEDANKT BEDANKT BEDANKT!!!! Groeten Saskia


Véronique :: Fashion Restyling

Hey Karen, ik heb donderdag en vrijdag een geweldig leuke tijd gehad. Het was een super ervaring die ik maar al te graag zou overdoen! Het ontvangst, de sfeer bij je thuis, de aandacht en de manier waarop je iemand begeleidt werkt echt aanstekelijk! Ik heb van elke minuut genoten en had nog wel even kunnen doorgaan!! En nu ik de foto’s heb gezien ben ik helemaal overdonderd! Zo MOOI!!!! Ze zijn echt schitterend! Kan er uren naar kijken en krijg er ook enorm veel positieve reacties op! Ik ben er dan ook best fier op! Knap wat jij doet met je camera! Hoedje af! Nogmaals bedankt en ook een pluim voor Caroline! Ze heeft me opgemaakt zoals ik het voor ogen had! Echt chique! Lieve groetjes, Véronique


Kathleen :: Before & After

Jullie zijn geniaal ! Ik kan het nog steeds niet geloven dat jullie mensen zo kunnen omtoveren, voor het eerst in m’n leven kan ik zeggen ‘ik mag er wel zijn’. Ik vind het super om samen te werken met jullie. Karen, ik heb je enthousiasme overgenomen en vind je ‘n toffe madam. Wil Nicky niet af en toe ‘s mijn haar doen ? Ik wil bij niemand anders meer gaan! Ik zal jullie zeker aanraden als iemand een fotoshoot wil doen!


Lara :: ging volledig uit de kleren

Hoi Karen, nog eens WHOOOOW !! Ik heb er net een paar aan mijn mama laten zien (en ze is kieskeurig over naaktshoots) maar ze is enthousiast :D Ik hoop echt dat we in de toekomst nog eens kunnen samen werken!

Yannick Desmet :: Privéles Modelfotografie

Ik mag echt boffen dat ik met zo een team kon samenwerken. De keuze van het model was echt top, Tine heeft het ook supergoed gedaan! Evenals Katrien die zo vriendelijk was om te komen helpen :) Het was een superleuke en ervaringrijke dag! En niet te vergeten Karen is een pracht van een mens. Bedankt!


Johan en Almar :: beach shoot Cap-Griz-Nez (Frankrijk)

Ha die Karen, we are so proud! Wow meid, helemaal te gek. Dat heb je super gedaan. Je mag trots zijn, en het was super om met je samen te werken en een dag/avond met je op stap te zijn. We have enjoyed it very much! Cheers from China! Johan


Yoni Mous (Miss Belgian Beauty) :: modellenportfolio

Hey Karen en Caroline! Ik vond het een super leuke ervaring en heb zeker en vast veel geleerd! T zijn echt super toffe foto’s! ik kan niet wachten tot ik ze nog eens te zien krijg! (en ze onder andere aan mijn vriendje kan tonen) Ik wou iets anders en dat heb ik zeker gekregen! Hoop dat jullie het even leuk vonden! Ik kom zeker nog eens terug! Groetjes, Yoni.


Mariska :: Modellendag

Super bedankt voor de foto’s! Ik ben er echt super blij mee! Ziet er echt wel gaaf uit..wel eens leuk om te zien zo. Haha! Ik vind ze echt geweldig..en ik zal zeker met de meiden nog eens terug komen voor een shoot met zn 3en!


Jill :: Model for a day

Ik vond het heel gezellig en ook heel leuk voor mijn eerste keer! Ik ga zeker nog ‘s terugkomen als ik wat ouder ben :)


Shirin :: Location shoot

Karen! Wat een geweldige foto’s!!! Of ik er blij mee ben? Ongelooflijk blij! Jij hebt me een hele grote duw omhoog geholpen, ik bedank je uit de grond van mijn hart! Daarnaast vond ik het een hele plezierige dag en heb ik er een geweldige herinnering aan!

Esra :: Moederdag actie

Moederdag actie
Ik wou je nog eens bedanken, het was echt een fijne ervaring en de foto’s zijn echt heel erg mooi! Mama vond het een leuk cadeau!

Groetjes,
Esra


Gwen :: Lingerie shoot

Hey Karen! Langs deze weg wil ik jou alvast bedanken voor de leuke ervaring van vanmiddag. In de beginfase was het me wat onwennig (ik was ook vrij moe toen ik bij jullie toekwam, mijn echtgenoot was immers net een  weekje naar Brazilië weggeweest en dus stond ik er een week alleen voor met zoonlief), maar naar het einde toe had alles gerust nog wat langer mogen duren voor me ;-) ‘k Ben echt al superbenieuwd naar het resultaat hoor!

Groetjes,
Gwen


Marie-Anne :: Portret shoot

Karen Devriese, je hebt me carrément doen bevriezen! Wauw seg, ik ben echt apetrots! Zoals ik Nicky al sms’te; ik moet mezelf tegenhouden om niet naar die foto’s te BLIJVEN kijken! Ik ben echt vol ontzag voor jouw fantastische gave ‘to capture the moment’! Subtiele details hier en daar en je oog voor het licht (met dank aan de nieuwe lampen) maken het echt wel af! Daarenboven heb ik ook echt een leuke avond gehad met twee zalige madammen, relaxy-taxi, no-nonsense, just the way I like it! Hopelijk tot gauw en echt ongelooooooflijk hard bedankt voor het magnifieke vakwerk.


Herwig :: Portret shoot

Goed gedaan! Het evenwicht tussen de rimpeltjes wegwerken of behouden is subliem gelukt :-) Je bent erin geslaagd alle aspectjes van mijn persoonlijkheid er in te leggen. Een stukje stoere Herwig, een stukje sensuele Herwig, een stukje ondeugende Herwig en een stukje gevoelige Herwig. (niet mijn woorden hoor-maar ik sta er voor 100% achter). Laat dit nu net de doelstelling zijn van de fotoshoot die ik voor ogen had. Ik ben echt tevreden van uw werk. Hoedje af. Ik vond het een leuke ervaring en nu heb ik een aantal foto’s waar ik echt tevreden van ben.


Francis :: gaf Linda een lingerie shoot cadeau

wauw, leuke fotos! nu kan mijn echtgenote zien hoe ik haar reeds jaren zie!


Davina :: Portret shoot

Echt nen hele dikke merci! Ik kan mij goed inbeelden dat ik niet je makkelijkste, relaxte of meest fotogenieke model was, maar ik ben echt heel blij dat ik het gedaan heb. En eerlijk waar: ben eigelijk ook wel echt tevreden met het resultaat. Dank u wel!


Barbara :: Beauty shoot

Merci beaucoup, c’est vraiment rapide, je ne m’attendais pas à avoir les photos si vite :) Je suis vraiment contente du résultat, même la 2ième série donne super bien! Le long trajet valait la peine!


Lisa :: Model for a day

Ik vind de foto’s echt suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper geslaagd! Bedankt! Ik heb al vele positieve reacties van mijn klasgenootjes gekregen op hun super kado!


Billie :: Portret shoot

WAUW!!!! SSSUUUUUUUPPPPEEEERRRRR BBEEDDDAAAANNNKKKTTTTTT - You’re the best!!!! xxx


Frederik :: Mannen shoot

Karen, bedankt voor de schitterende cd. Ben supertevreden over het resultaat, je bent keigoed. Bedankt voor de correcte afspraken en om dit te willen doen. Ik heb de smaak te pakken nu en zeker als ik het resultaat zie, kga dit zeker nog doen.


Delphine :: Model for a day (winnares wedstrijd februari 2008)

Even though Steph had clearly described what it would be like, I was still a little nervous. I didn’t know whether the outfits I picked out would work, and I started worrying about modeling poses and facial expressions… But my nervousness disappeared quickly after I met Karen and Sylvie. They’re really nice and try to comfort you right from the start.

Posing wasn’t easy, but luckily Karen helped me out a lot. She told me in which way to place my arm, which direction to look in,... I often look a little angry in pictures, so I’m really happy to have a few with me smiling in them.

I felt really special the entire time. It’s not every day you have your make-up done professionally! Sylvie did a really good job on my make-up, and she inspired me to take up a course myself.

Kristel :: Beauty shoot

Bedankt voor de mooie foto’s :) ben er SUUUUUUUUUUUUUPER blij mee! En ik wil dan ook in de toekomst een fashion shoot met je doen!


Angelique en Johan :: Duo shoot

Met dit mailtje wou ik je nog eens bedanken voor je niet aflatende inzet om er ‘iets goeds’ van te maken gisteren! Hoewel ik nog geen resultaten gezien heb, en ook in geen honderd jaar weet wat ik er van moet/mag verwachten is één iets zeker: van jou en Sylvie zal het zeker afhangen, dat was picobello… :-) Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat ik doodop was toen we naar huis reden… maar niet té moe om nog eens te stoppen bij een vriendin die van naadje tot draadje wou weten hoe het allemaal in zijn werk gegaan was. Toen ik bij haar aankwam met mijn haar los kreeg ik meteen commentaar: waarom ik dat anders altijd opsteek? Véél beter los zei ze! (en Johan maar glunderen) Er zijn hier dus ondertussen wel al veel mensen die niet kunnen wachten tot ze het resultaat zien. Zelf ben ik dus ook (ondanks mijn gevorderde leeftijd, jaja) in “blijde verwachting” :-)


Isabelle :: Model for a Day

Hallo, nogmaals bedankt voor deze unieke ervaring!! En het zo snel doorsturen van de foto’s!! Ik heb er echt van genoten.

Groetjes,
Isabelle.


Chloé :: Foto website

Je bent heel erg bedankt, vind dit echt super!!! Dit is echt het mooiste wat ik had kunnen krijgen en dan nog zo een kei mooie site, mega cool!!! Ben echt fier en echt super bedankt!!!


Elise :: Model for a day (winnares wedstrijd maart 2008)

I love that Karen shoots at her home studio. It’s still entirely professional, but it’s much more cosy. We ended up shooting some pics in her garden, as well, which was fun. I’m not the insecure type, but I still felt a little weird posing in front of the camera. Karen was really helpful though, always giving me directions and helping me feel at ease. Being made up professionally was a revelation! I never use any make-up, so it was interesting to see what Sylvie could do. I didn’t really think long about my outfits, I just grabbed some basics and a couple of dresses. Maybe I should have paid more attention to what I brought along, because the right accessories can really liven things up. I really enjoyed this experience, I truly had a great time. For all of my friends out there who are reading this: I would definitely not mind doing it all again!!


Charlotte :: Model for a day

Ik heb de foto’s aan verschillende mensen laten zien op school en iedereen is echt super enthousiast! Mijn ouders vinden ze ook heel mooi. Ik denk dat er binnenkort nog wel enkele vriendinnen zullen komen. Iedereen is jaloers en ze willen ook een shoot!


Dasha :: Lingerie shoot

Karen, dit heb je FANTASTISCH gedaan. Ik sta verstomd van het resultaat! Jullie hebben alle2 SCHITTEREND werk geleverd! Heel hard bedankt! Voor de prints laat ik je zo snel mogelijk iets weten. Groetjes, Dasha (EN NOG ‘S SUPERHARD BEDANKT, IK BEN ECHT HEEL BLIJ!!)


Els :: Modellenportfolio

Héél erg bedankt voor de foto’s en de factuur! Was het inderdaad vergeten… De foto’s zijn super!!! Zeker die met die gouden en witte jas vind ik geweldig. Ik heb er 3 die ik iets minder vind maar dat is persoonlijk. Maar ik ben supercontent. kan ik eindelijk ns adreskaartjes maken waar ik op lach ivp die fashionfoto’s. Dus superbedankt en zeker nog ns tot binnenkort. groetjes!!!


Noémie :: Model for a Day

Ik was nog eens naar de foto’s aan het kijken en ik wou u nog eens bedanken voor de super ervaring… Ik heb er echt volop van genoten!


Sofie :: Beauty shoot

Wat een toffe verrassing hier in mijn mailbox seg! De foto’s zijn echt super mooi. Ben benieuwd wat iedereen er van vindt, zal je op de hoogte houden. Ga ze op eye-on.net zetten ook. T was heel tof om met u samen te werken, ge zijt een heel symphatieke madam hehe (u visagiste natuurlijk ook he) We zien mekaar zeker nog is terug!