Karen Devriese | Freelance fotografie | info@kadv.be | +32 (0)473 36 15 27

Betalingen / Voorwaarden

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.
Factuur mogelijk op aanvraag.


KBC BANK
BIC KREDBEBB
IBAN BE58 7390 1273 4279Aflevering van geretoucheerde beelden

Bij sommige shoots zijn (enkele) nabewerkingen inbegrepen en kan je daarna aan 10€/stuk extra foto’s bijbestellen, bij andere shoots dienen alle foto’s achteraf per stuk betaald te worden. Je kiest uit de previews zelf hoeveel foto’s je wil hebben, dus je weet altijd perfect wat de totale kost van je bestelling zal zijn. Bijbestellen is niet verplicht, als je genoeg hebt aan het aantal inbegrepen foto’s. De foto’s worden pas afgewerkt en verstuurd nadat ze betaald zijn.

Voor bedrijven gelden andere tarieven en andere voorwaarden. In onderling overleg wordt een prijs overeengekomen, afh. van de hoeveelheid vereiste retouche en het gewenste (commerciële) gebruik. Auteursrechten kunnen worden afgekocht, indien gewenst, maar blijven standaard bij de fotograaf.


Verzending cadeaubonnen

Cadeaubonnen worden per post verstuurd na betaling van het volledige bedrag. Ik stuur je altijd een mailtje zodat je weet dat je bon onderweg is. Ik ben nooit verantwoordelijk voor eventuele laattijdige levering of verlies door De Post. Als je je cadeaubon een week na mijn mailtje nog niet hebt ontvangen, meld het mij dan. Ik stuur zo snel mogelijk een nieuwe bon op, zonder meerkost.Annulatie en terugbetaling

In geval van plotse ziekte, sneeuwstormen, overstromingen, ... wordt je shoot verplaatst naar een latere datum, zonder meerkost. Indien ik zelf ziek ben, hoop ik dat ik ook in de omgekeerde richting op je begrip kan rekenen. In uitzonderlijke gevallen kunnen shoots eventueel terugbetaald worden als ze niet doorgaan. Die flexibiliteit geldt uiteraard alleen indien hier op voorhand iets over werd afgesproken. Indien je niet komt opdagen zonder te verwittigen, goeie reden of niet, wordt je betaling ingehouden.

  • Indien de afspraak meer dan 5 dagen voor de shoot geannuleerd wordt, zal het volledige bedrag terugbetaald worden in de vorm van een waardebon.
  • Indien de afspraak minder dan 5 dagen voor de shoot geannuleerd wordt, zal slechts 50% van het bedrag terugbetaald worden in de vorm van een waardebon.
  • Indien je een afspraak maakt en niet komt opdagen zonder te verwittigen, krijg je niks terugbetaald.