Karen Devriese | Freelance fotografie | info@kadv.be | +32 (0)473 36 15 27

Even voorstellen…

Ik ben een Belgisch freelance beautyfotografe, gespecialiseerd in het maken van portretten en modellenportfolio’s. Je kan bij mij ook terecht voor fashion- en productfotografie, grafische vormgeving, huisstijlen en fotoretouche.


Ik ben graficus van opleiding, maar verloor al snel m’n hart aan fotografie. Wat begon met bewondering voor al wat mooi is, evolueerde naar de drang om zelf te creëren en mondde uiteindelijk uit in het blij maken van andere mensen met al dat moois.

Omdat ik nergens méér voldoening uit haal dan iemand te fotograferen op de manier waarop hij/zij zichzelf het allerliefste ziet, richtte ik in 2006 Fotokado.be op. Zo kon ik iédereen een mooie foto schenken, maar ook een positiever zelfbeeld - al was het soms maar voor even.

De Fotokado-fakkel werd in 2010 doorgegeven aan een collega-fotograaf, maar mijn passie is nog steeds dezelfde. Ik hou er nog altijd het allermeeste van om -met de hulp van mijn legertje professionele visagistes en stylistes- om het even wie versteld te doen staan van zichzelf. Hoewel ik mij nu hoofdzakelijk concentreer op fotowerk voor bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren (van personeelsportretten over modecollecties, tot reclamebeelden en productcatalogi), blijf ik mijn diensten daarom ook aan particulieren en modellenbureau’s aanbieden.

Ik hou van ongezouten meningen, zowel de uwe als de mijne. Van huilbuien en lachkramp, van eureka-momenten en van buiten de lijntjes kleuren. Ik geloof dat minder meer is, ben verslaafd aan sushi, en heb een oude ziel. Mijn lat ligt hoog en mijn glas is altijd half vol.